Ontronik Khachaturian

Kategorie: Nezařazeno (celkem: 23172 referátů a seminárek)

Informace o referátu:

Příbuzná témata



Ontronik Khachaturian

Ontronik "Andy" Khachaturian je americký rockový bubeník arménského původu.

Ontronik se narodil v Teheránu, Íransko-arménským rodičům. Po Íránské revoluci, Ontronik a jeho matka, otec, strýc, sestra a prarodiče emigrovai do Los Angeles v Kalifornii. Ve Spojených státech žije dodnes.

Byl jeden ze zakládajících členů skupiny SOil, která se potom změnila na System of a Down.

Znal se s členy skupiny, chodili spolu do školy v Los Angeles. Ze skupiny SOAD odešel po nahrání třetího dema. Jeho místo zaujal John Dolmayan.

Následně se stal členem skupiny The Apex Theory, kterou opustil v listopadu roku 2002, kvůli rozličným názorům na styl hudby, kterou hráli.

Nyní hraje ve skupině VoKee a má také solový projekt "Ontronik". Souběžně také spolupracuje s Drydenem Mitchellem z Alien Ant Farm a Gavinem Hayesem z Dredg.

Obsah

Diskografie

System of a Down

  • 1995: Untitled 1995 Demo Tape
  • 1995: Demo Tape 1
  • 1996: Demo Tape 2
  • 1997: Demo Tape 3

The Apex Theory

  • 2000: Extendemo
  • 2001: The Apex Theory
  • 2002: Topsy-Turvy

VoKee

  • 2005: Pre-Motional Songs
  • 2006: Riding the Walls


Nový příspěvek


Ochrana proti spamu. Kolik je 2x4?



Na-mobil.cz

Spřátelené weby

Přidat stránku k oblíbeným

Nejnovější v diskusi

Diskusní fórum »

TIP: Chcete zkrátit dlouho chvíli sobě nebo blízkému?
Klikněte na Puzzle-prodej.cz a vyberte si z 5000 motivů skladem!
TIP: Hračky a hry za dobré ceny?
Klikněte na Hračky obchod.cz a vyberte si z tisícovky hraček skladem!