Big Cyc

Kategorie: Nezařazeno (celkem: 23170 referátů a seminárek)

Informace o referátu:

  • Přidal/a: anonymous
  • Datum přidání: 12. srpna 2008
  • Zobrazeno: 1068×

Příbuzná témata



Big Cyc

Big Cyc
Big Cyc

Big Cyc je polská rocková skupina. Jejich písně mají většinou humornou až kabaretní formu, zato se v nich nebojí otevřeně kritizovat osoby z politického a společenského života především v Polsku. Například:

  • Atak Klonów (Klony útočí) – píseň paroduje dvojčata Kaczyńské (Lech Kaczyński, Jarosław Kaczyński).
  • Moherowe Berety – viz Mohérové barety.

Skupina oficiálně vznikla v březnu 1988, tehdy měla první koncert.

Složení

Diskografie

  • Z partyjnym pozdrowieniem (1990)
  • Nie wierzcie elektrykom (1991)
  • Miłość, muzyka, mordobicie (1992)
  • Wojna plemników (1993)
  • Nie zapomnisz nigdy (1994)
  • Golonka, flaki i inne przysmaki (1995)
  • Z gitarą wśród zwierząt (1996)
  • Pierwsza komunia, drugie śniadanie, trzecia Rzeczpospolita (1997)
  • Wszyscy święci (album)|Wszyscy święci (1999)
  • Świat według Kiepskich (album)|Świat według Kiepskich (2000)
  • Zmień z nami płeć (2002)
  • Bombowe hity czyli the best of 1988–2004 (2004)
  • Moherowe berety (album)|Moherowe berety (2006)
  • Homotubisie Big Cyc & K.A.S.A. (2007)


Nový příspěvek


Ochrana proti spamu. Kolik je 2x4?



Na-mobil.cz

Spřátelené weby

Přidat stránku k oblíbeným

Nejnovější v diskusi

Diskusní fórum »

TIP: Chcete zkrátit dlouho chvíli sobě nebo blízkému?
Klikněte na Puzzle-prodej.cz a vyberte si z 5000 motivů skladem!
TIP: Hračky a hry za dobré ceny?
Klikněte na Hračky obchod.cz a vyberte si z tisícovky hraček skladem!