Basement Jaxx

Kategorie: Nezařazeno (celkem: 23164 referátů a seminárek)

Informace o referátu:

Příbuzná témata



Basement Jaxx

Basement Jaxx
Basement Jaxx na Detour v roce 2006, v pozadí Felix Buxton
Basement Jaxx na Detour v roce 2006, v pozadí Felix Buxton
Základní informace
Původ Anglie Londýn, Anglie
Žánry Elektronická hudba
House
Aktivní roky 1994 - současnost
Vydavatel XL Recordings, Astralwerks
Web www.basementjaxx.co.uk
Členové
Simon Ratcliffe
Felix Buxton

Basement Jaxx je duo britských hudebníků tvořící elektronickou hudbu. Skládá se z Simona Ratcliffe a Felixe Buxtona, kteří za svou bezmála patnáctiletou hudební kariéru stihl vydat čtyři studiová alba. Za desku Kish Kash obdželi Grammy v kategorii „Best Electronic/Dance Album". Mezi jejich nejznámější písně patří „Where's Your Head At", „Red Alert" a „Good Luck".

V České republice koncertovali pouze jednou a to 6. července 2007 na festivalu Rock for People.

Obsah

Diskografie

Studiová alba

  • 1999 - Remedy
  • 2001 - Rooty
  • 2003 - Kish Kash
  • 2006 - Crazy Itch Radio

Kompilace

  • 1997 - Atlantic Jaxx Recordings: A Compilation
  • 2000 - Jaxx Unreleased
  • 2001 - Xxtra Cutz
  • 2005 - Basement Jaxx: The Singles
  • 2006 - Atlantic Jaxx Recordings: A Compilation Vol. 2


Nový příspěvek


Ochrana proti spamu. Kolik je 2x4?



Na-mobil.cz

Spřátelené weby

Přidat stránku k oblíbeným

Nejnovější v diskusi

Diskusní fórum »

TIP: Chcete zkrátit dlouho chvíli sobě nebo blízkému?
Klikněte na Puzzle-prodej.cz a vyberte si z 5000 motivů skladem!
TIP: Hračky a hry za dobré ceny?
Klikněte na Hračky obchod.cz a vyberte si z tisícovky hraček skladem!