Barbra Streisand

Kategorie: Nezařazeno (celkem: 23164 referátů a seminárek)

Informace o referátu:

Příbuzná témata



Barbra Streisand

Barbra Streisand
Barbra Streisand v roce 1995
Barbra Streisand v roce 1995
Základní informace
Rodné jméno Barbara Joan Streisand
Narození 24. dubna 1942
Původ USA Brooklyn, New York
Žánry Pop
Povolání zpěvačka, herečka, režisérka
Aktivní roky 1960-
Vydavatel Columbia
Web Barbra Streisand

Barbra Joan Streisand (* 24. dubna 1942, Brooklyn, New York, USA) je americká zpěvačka, divadelní a filmová herečka, hudební skladatelka, politická aktivistka, filmová producentka a režisérka. Je držitelkou Oscarů za nejlepší ženský herecký výkon a nejlepší původní píseň, několika cen Emmy a Grammy a několika Zlatých glóbů. Bývá považována za jednu z komerčně nejúspěšnějších umělkyň v moderní historii a za jednu z nejprodávanějších zpěvaček sólových alb ve Spojených státech. Celkový prodaný náklad ověřený RIAA činí více než 70 milionů nosičů. Na výsluní popularity se pohybuje více než třicet let.

Filmografie

  • 1968 Funny Girl
  • 1969 Hello, Dolly!
  • 1970 On a Clear Day You Can See Forever
  • 1970 The Owl And The Pussycat
  • 1972 What's Up Doc?
  • 1972 Up the Sandbox
  • 1973 The Way We Were
  • 1974 For Pete's Sake
  • 1975 Funny Lady
  • 1976 A Star Is Born
  • 1979 The Main Event
  • 1981 All Night Long
  • 1983 Yentl
  • 1987 Nuts
  • 1991 The Prince of Tides
  • 1996 The Mirror Has Two Faces
  • 2004 Meet the Fockers
logo Wikimedia Commons
Wikimedia Commons nabízí obrázky, zvuky či videa k tématu




Nový příspěvek


Ochrana proti spamu. Kolik je 2x4?



Na-mobil.cz

Spřátelené weby

Přidat stránku k oblíbeným

Nejnovější v diskusi

Diskusní fórum »

TIP: Chcete zkrátit dlouho chvíli sobě nebo blízkému?
Klikněte na Puzzle-prodej.cz a vyberte si z 5000 motivů skladem!
TIP: Hračky a hry za dobré ceny?
Klikněte na Hračky obchod.cz a vyberte si z tisícovky hraček skladem!