Asian Dub Foundation

Kategorie: Nezařazeno (celkem: 23164 referátů a seminárek)

Informace o referátu:

Příbuzná témata



Asian Dub Foundation

Asian Dub Foundation
Asian Dub Foundation v roce 2005
Asian Dub Foundation v roce 2005
Základní informace
Původ Anglie Londýn, Anglie
Žánry Alternative Rock
Elektronická hudba
Aktivní roky 1993 - současnost
Vydavatel Slash
Virgin
FFRR
EMI
Web Asian Dub Foundation
Členové
Steva Chandra Savale
Sanjay Gullabhai
John Pandit
Ghetto Priest
Prithpal Rajput
Aktarv8r
Martin Savale
Al Rumjen
Dřívější členové
Deeder Zaman
Rocky Singh
Dr Das
Lord Kimo
MC Spex

Asian Dub Foundation je anglická alternativní hudební skupina hrající mix breakbeatu, dubu, dancehallu a ragga. V jejich hudbě se také objevují prvky punku a rocku.

Obsah

Diskografie

Alba

  • Facts and Fictions (1995)
  • R.A.F.I. (1997)
  • Rafi's Revenge (1998)
  • Conscious Party(1999)
  • Community Music (2000)
  • Frontline 1993-1997: rareties and remixes (2001)
  • Enemy of the Enemy (2003)
  • Asian Dub Foundation live: Keep bangin' on the walls (CD) (2003)
  • Tank (2005)
  • Punkara (2008)

DVD

  • Asian Dub Foundation live: Asian Dub Foundation live (DVD) (2003)

Další

Hudba Asian Dub Foundation byla použita v několika počítačových hrách - „Flyover“ v Burnout Revenge, „Rise To The Challenge“ v FIFA 2005 a „Fortress Europe“ v Need for Speed: Underground.



Nový příspěvek


Ochrana proti spamu. Kolik je 2x4?



Na-mobil.cz

Spřátelené weby

Přidat stránku k oblíbeným

Nejnovější v diskusi

Diskusní fórum »

TIP: Chcete zkrátit dlouho chvíli sobě nebo blízkému?
Klikněte na Puzzle-prodej.cz a vyberte si z 5000 motivů skladem!
TIP: Hračky a hry za dobré ceny?
Klikněte na Hračky obchod.cz a vyberte si z tisícovky hraček skladem!