Amanda Peet

Kategorie: Nezařazeno (celkem: 23164 referátů a seminárek)

Informace o referátu:

  • Přidal/a: anonymous
  • Datum přidání: 11. srpna 2008
  • Zobrazeno: 1140×

Příbuzná témata



Amanda Peet

Amanda Peet, Feb. 2008
Amanda Peet, Feb. 2008

Amanda Peet (* 11. leden 1972 Spojené státy americké) je americká herečka.

Vybraná filmografie

  • 1995 – Animal Room
  • 1996 – She's the One
  • 1996 – One fine Day
  • 1997 – Ellen Foster
  • 1997 – Touch Me
  • 1997 – Grind
  • 1998 – Playing by Heart
  • 1999 – Simply Irresistible
  • 1999 – Body Shots
  • 2000 – Takedown
  • 2000 – Whipped
  • 2000 – Isn't she Great
  • 2000 – The Whole Nine Yards
  • 2001 – Saving Silverman
  • 2002 – Igby Goes Down
  • 2003 – High Crimes
  • 2002 – Changing Lanes
  • 2003 – The Elegant Universe
  • 2003 – Something's Gotta Give
  • 2003 – Whatever We Do
  • 2003 – Identity
  • 2004 – The Whole Ten Yards
  • 2005 – Melinda and Melinda
  • 2005 – A Lot Like Love
  • 2005 – Syriana
  • 2005 – The Martian Child
  • 2006 – Griffin and Phoenix
  • 2006 – Fast Track
  • 2006 – Snow Angels


Nový příspěvek


Ochrana proti spamu. Kolik je 2x4?



Na-mobil.cz

Spřátelené weby

Přidat stránku k oblíbeným

Nejnovější v diskusi

Diskusní fórum »

TIP: Chcete zkrátit dlouho chvíli sobě nebo blízkému?
Klikněte na Puzzle-prodej.cz a vyberte si z 5000 motivů skladem!
TIP: Hračky a hry za dobré ceny?
Klikněte na Hračky obchod.cz a vyberte si z tisícovky hraček skladem!